Verbluffende transformatie van elke ruimte

Niemand zal zijn eigen werkomgeving herkennen wanneer Showdesign de locatie heeft omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie. Door creatief om te gaan met de omgeving halen wij het optimale uit iedere denkbare ruimte (binnen of buiten). Van rode loper tot uitgewerkt lichtplan, van bijpassend meubilair tot spectaculaire videoprojectie, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontwerp opmaat

3D Showontwerp

Nadat we jullie wensen hebben geïnventariseerd en de feestruimte hebben gezien, maken we een 3D ontwerp. We vertalen al jullie wensen naar een op maat gemaakt plan, welke te zien is op een persoonlijke webpagina. Zo blijven jullie zelf de regie houden over het feest.

Buiten is eindeloos

Binnen weinig ruimte? Denk dan eens aan de buitenruimte zoals de parkeerplaats. Een tent hoeft niet saai te zijn, met de juiste tenten wordt de juiste sfeer neergezet. Showdesign werkt hiervoor samen met de beste tentenbouwers.

Schitterend licht

Verlichting maakt de sfeer. Vandaar dat wij dan ook met een lichtplan én lichttechnicus komen zodat de hele avond de juiste sfeer wordt gecreëerd wordt.

Onherkenbaar binnen

Elke binnenruimte kan worden omgetoverd tot een feestruimte, mits je weet welke materialen je hier voor kunt gebruiken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij hier snel in schakelen voor een verbluffende transformatie van kantoor, fabriek, aula.. Kom maar op!

van borrel tot diner, van life cooking tot BBQ
catering uit de streek met lokale producten
afgestemd op uw wensen

bespaar geld door uw eigen locatie te gebruiken
en laat u verrassen door een ontwerp op maat
alles is mogelijk!

unieke combinaties van DJ met live muzikanten
perfect afgestemd op uw muzieksmaak
ervaren technici met hoogstaande apparatuur

Onze werkwijze

Wij werken intensief samen met een vaste groep professionals. Door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise komen we snel tot de kern en wordt ieders kwaliteit optimaal benut. Met onze werkwijze zet u op een makkelijke en betaalbare manier een bedrijfsfeest neer. Korte lijnen, dat werkt!

Wat leveren wij standaard

 • Één aanspreekpunt

  Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering heeft u een vast contactpersoon. Of het nu gaat om catering, muziek of decoratie. Uw eventmanager zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

 • Digitaal draaiboek

  Showdesign heeft een eigen digitaal draaiboek ontwikkeld waarmee zowel u als de toeleveranciers constant up-to-date inzicht hebben in de afspraken.

 • Van borrel tot diner

  Binnen onze vaste leveranciers zitten meerdere, zeer gevarieerde cateraars met elk hun eigen kwaliteiten.

 • Complete inrichting

  Sfeervol meubilair en zorgvuldige styling zorgt ervoor dat iedere ruimte (zowel binnen als buiten) getransformeerd wordt tot een feestelijke ruimte.

 • Veelzijdig entertainment

  Van BN’er tot achtergrond muziek en van dampende disco tot smartlappen. Showdesign weet wat een feest nodig heeft.

 • Gedetailleerd 3D ontwerp

  3D tekeningen geven inzicht in de mogelijkheden op de locatie. Daarnaast krijgt u een schitterend beeld van wat u kunt verwachten.

Alles behalve standaard thema's

Showdesign heeft een aantal thema’s klaar staan die u zeker zullen verbazen. Door één van deze sferen als basis te nemen voor uw avond begint u al met een hoogtepunt. Of heeft u een eigen thema in gedachten? Wij ontwerpen graag een show voor u op maat.

Of het nu een zomers personeelsfeest is of een verrassende twist aan de kerstborrel, Showdesign denkt graag met jullie mee voor een gegarandeerd uniek bedrijfsfeest.

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Enkele bijzondere momenten

 • La Musica Festival 2023

  (Product)presentatie, Beursstand, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Execution

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Vrienden van Brothers festival

  (Product)presentatie, All-In Event, Bruiloft, Congres, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Koningsdag 2023

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest