The Greenhouse

Met het thema Greenhouse haalt u gemakkelijk een smaakvol, stoer bedrijfsfeest in huis. Robuuste eyecatchers, groene details en een (h)eerlijk biologisch diner met streekproducten staan centraal bij The Greenhouse.

"ingrediënten" The Greenhouse

Varken aan het spit

The Greenhouse staat voor écht eten. Goede porties vol smaak en gezonde ingrediënten. U kiest uit verschillende bourgondische buffetten en live cooking, zoals een BBQ of varken aan het spit. Bij The Greenhouse wordt vol trots gewerkt met biologische streekproducten. Daarbij worden heerlijke wijnen en verrassende bieren geschonken.

Sing & Songwriters

Door de leuke combinatie met toetsen, gitaar en cajon is de muziek van SundayMoon lekker afwisselend. SundayMoon heeft een breed repertoire. Naast eigen nummers spelen zij van The Jackson 5 tot Caro Emerald en van Coldplay tot Stevie Wonder. Een goede band voor een Greenhouse feest!

Stoer ontwerp

Voor The Greenhouse worden stoere en robuuste meubels als basis gebruikt, afgewerkt met groene details. Of het nu om een buiten of binnenfeest gaat, wij zullen een showontwerp maken die geheel is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Ook voor buiten

The Greenhouse is een feest wat uitermate geschikt is voor een buitenlocatie. Uiteraard regelt Showdesign de perfecte tent voor het feest. Wilt u The Greenhouse nog meer uitbreiden? Wij denken graag mee welke optie het beste bij uw feest past!

The Greenhouse als basis voor uw personeelsfeest?

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Gegarandeerd het event wat u zoekt

Enkele bijzondere momenten

 • La Musica Festival 2023

  (Product)presentatie, Beursstand, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Execution

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Vrienden van Brothers festival

  (Product)presentatie, All-In Event, Bruiloft, Congres, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Koningsdag 2023

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest