Festival

Het mooiste festival vindt dit jaar plaats op jullie eigen locatie. Stoere activiteiten, creatieve foodtrucks en opzwepende artiesten zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke festival avond.

Hoe wordt jullie locatie een Festival terrein?

Foodtrucks

Deze dag komen er een aantal foodtrucks het feestterrein op rijden. Een enorme keus in aanbod, alles geserveerd door echte eet enthousiastelingen. Uw gasten zullen alles vinden wat hun snack- en culinaire hartje begeert en meer.

Zomerse muziek

Met een fijne balans tussen improvisatie, samenspel en spontaniteit is JAXX perfect geschikt voor een Festival personeelsfeest. JAXX onderscheidt zich door elektronische muziek te combineren met live kwaliteit en creativiteit.

Acts & Activities

Bij een festival draait alles om beleving. En wat is er nu leuker om zelf dingen te doen tijdens het festival feest? Een gave photobooth of een graffiti workshop zorgen voor een origineel aandenken van dit feest. Of liever een straatartiest die de gasten vermaakt met zijn verbluffende kunsten?

Buiten of binnen

Het festival feest kan zowel buiten als binnen plaats vinden. Door de juiste aankleding te kiezen, toveren we jullie locatie om tot waar festival terrein. Een gave stretch tent of een spectaculaire dome tent kan de basis zijn voor het buiten feest.

Festival als basis voor uw personeelsfeest?

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Gegarandeerd het event wat u zoekt

Enkele bijzondere momenten

 • SkyLift 15 jaar

  DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Stoer kerstfeest

  All-In Event, Evenement, Personeelsfeest

 • Hollandse Haringparty SkyLift

  All-In Event, DJ & live muziek, Personeelsfeest

 • Cafe SkyLift

  All-In Event, DJ & live muziek, Personeelsfeest