Senses

Alles draait bij het Senses event om de zintuigen op een bijzondere manier te prikkelen. Maak kennis met de geuren DJ, verwonder je bij de Dome Experience, waag een dansje op de trilvloer en vermaak je bij de Silent Disco. Natuurlijk worden de smaak zintuigen ook geprikkeld met heerlijke én bijzondere gerechten. Gegarandeerd een uniek event!

Verwonder en bewonder je bij Senses!

Culinair verrassend

Jullie worden heerlijk verwend met deze bijzondere gerechten van onze koks. Er staat een heerlijk diner voor jullie gereed met voor de culinaire fijnproevers enkele bijzondere gerechten. De smaakpapillen zullen zeker geprikkeld worden!

Silent Disco

De speciale VJ show van Dr. Robinson is zeer geschikt voor een Senses event. Naast dat hij DJ is bestuurt hij de beelden en verlichting met zijn drumpad, waardoor ze altijd naadloos aansluiten bij de muziek die gedraaid wordt. Dr. Robinson ook een Silent Disco verzorgen. De muziek die de DJ draait wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd. Leuk om te zien hoe de collega's hun dance moves laten zien zonder de muziek er bij te horen!

Geuren DJ

De Geuren DJ (of aroma jockey genaamd) verspreid een mix van geuren die de emoties van de muziek of een product versterkt door de hele zaal heen. Vanuit de fraaie aroma booth worden de geuren verspreid. De Geuren DJ maakt gebruik van grote ventilatoren en droogijs om een geweldige ervaring over te brengen. Een unieke ervaring bij het Senses event!

360° spectaculair beeld

Met een dome tent creëert u een ware beleving op uw feest. De video wordt 360° rondom geprojecteerd. Uiteraard voor jullie op maat gemaakt en is zo zeer geschikt om bijvoorbeeld een nieuw product te lanceren voordat het feestgedruis losbarst.

Senses als basis voor uw personeelsfeest?

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Gegarandeerd het event wat u zoekt

Enkele bijzondere momenten

 • La Musica Festival 2023

  (Product)presentatie, Beursstand, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Execution

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Vrienden van Brothers festival

  (Product)presentatie, All-In Event, Bruiloft, Congres, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Koningsdag 2023

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest