De Bar

Het thema de Bar draait om oer-Hollandse gezelligheid. De setting is een sfeervolle bruine kroeg met als grootste eyecather een bar van ruim 9 meter lang. De zingende barman is uw humoristische gastheer van deze feestavond.

Wat kunt u verwachten bij het thema de Bar?

Live cooking

Terwijl jullie lekker aan de bar een biertje drinken, staan er professionele koks klaar die een Live Cooking show verzorgen. De koks delen hun kookgeheimen graag met de gasten en als men dat wil, mogen de gasten de koks een handje helpen. Bij Live Cooking worden niet alleen overheerlijke lekkernijen voorgeschoteld, de gasten worden zelf onderdeel van het feestje dat in de keuken plaatsheeft.

Uw Gastheer

De Bar is natuurlijk de werkplek van de Bartainer. Hij is de ideale combinatie van een entertainer en een zanger. Hij trakteert de gasten op herkenbare pop maar weet ook zeker de dansers te bedienen met disco, Nederlandstalig en feestmuziek. Uw gasten hebben een groot aandeel in het optreden van de Bartainer. Zij kunnen namelijk via iPads stemmen welke set met topnummers gezongen wordt. In combinatie met een van onze ervaren DJ's verzorgt de Bartainer het gezelligste bedrijfsfeest waar je ooit geweest bent.

Gezelligste kroeg van Nederland

De bar is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen, ruim 9 meter lang en 3 meter hoog. Meteen een goede eyecather. Houten stamtafels, een dartbord in de hoek en de mogelijkheid tot een potje poolen, de feestlocatie wordt binnen no-time een echte bruine kroeg.

Uit te breiden met Videowall

Wilt u de Bar nog meer uitbreiden? Wij denken graag mee welke optie het beste bij uw feest past. Een erg leuke aanvulling op dit concept is het plaatsen van een videowand achter de bar. Met de juiste visuals brengt dit nog meer sfeer!

Deze Bar als basis voor uw personeelsfeest?

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Gegarandeerd het event wat u zoekt

Enkele bijzondere momenten

 • La Musica Festival 2023

  (Product)presentatie, Beursstand, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Execution

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Vrienden van Brothers festival

  (Product)presentatie, All-In Event, Bruiloft, Congres, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Koningsdag 2023

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest