DJ Swen

 • Swen heeft bij ons gedraaid en het was een top feest. Hij weet goed de sfeer neer te zetten en ook onze persoonlijke muziek smaak te integreren. De dansvloer stond de hele avond vol en onze voetjes deden aan het eind van de avond flink zeer. Een goed teken! Eeeee macarena!

  Karen

 • Als ouder stel hebben we ‘ in the blind’ voor DJ Swen gekozen. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en kwam in dat gesprek zo betrokken, professioneel enthousiast over, dat we ‘m de regie hebben gegeven. Geen seconde spijt. Vanaf minuut één de dansvloer vol. Ben overladen met blije reacties. DJ Swen heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt.

  Een blij bruidspaar

 • Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad! De muziek keuzes waren top en we hadden niet verwacht dat zoveel mensen op de dansvloer zouden staan. We hebben ook alleen maar positieve verhalen over je gehoord.
  Heel erg bedankt, we hebben genoten!
  De openingsdans liet iedereen versteld staan :-)!!!!!

  Karin & Gert-Jan

 • Het feest is over, maar de herinneringen blijven! We hebben echt enorm genoten en vonden het fantastisch. We willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van de 'fijne hitjes' en de openingsdans. We hebben veel complimenten gehad over de dans en het zo prachtig mixen van de verschillende liedjes heeft zeker daaraan bijgedragen. Velen waren bang dat er 5 minuten lang geschuifeld zou worden op 'Falling', maar niets is minder waar. Een vriendin zij aan het eind van de avond nog tegen mij: wat hebben jullie een geweldige DJ! En dan vonden wij ook. Iedereen heeft lekker naar eigen inzicht kunnen dansen (of iets wat daar op lijkt). Dus namens ons allebei, nogmaals heel erg bedankt voor de avond!

  Thijs&Rosanne

Volg mij via:

DJ Swen is dé sfeermaker op elk feest. Al ruim 15 jaar geniet hij van het DJ-vak. In die jaren heeft hij zich vrijwel elk muziekgenre eigen weten te maken. Een knallend themafeest of een feest waar alle stijlen de revue mogen passeren, niets is hem te gek. Naast zijn drukke artiestenagenda runt hij ook nog een DJ-school en weet hij daardoor als geen ander alle stijlen naadloos aan elkaar te mixen.

Menig bruidspaar heeft hun avond geopend met een speciaal gemaakte openingsmix van Swen. Een openingsmix gemaakt naar jullie wens behoort dan ook tot zijn specialiteiten. Ruim voor de grote dag bespreekt hij jullie ideeën, waarbij hij kennis en ervaring deelt om het maximale uit jullie feest te halen. Van een ontspannen sfeer tot een knallend feest, het kan allemaal.

Swen weet als geen ander dat niet alleen de nummers die je draait ertoe doen, maar vooral hoe en wanneer je ze draait. Zijn liefde voor muziek vertaalt zich in een bijna obsessieve nieuwsgierigheid naar nieuwe/goede nummers. Terwijl de meeste DJ’s zich beperken tot één stijl, combineert Swen moeiteloos jullie wensen en zijn ervaring tot een persoonlijk en uniek feest.

Door zijn creatieve flexibiliteit te combineren met het vermogen om jullie gasten te lezen, is Swen in staat om een memorabel feest te creëren. Iets wat alleen iemand met jarenlange ervaring kan. Van oude tot nieuwe hits en van rustgevend tot waanzinnige dansbaar, Swen heeft het allemaal te bieden. Dat hij moeiteloos van een kroegensfeer naar een swingend dansfeest draait, maakt Swen echt een sfeermaker voor ieder feest.

Meer weten?

Ik ben geïnteresseerd in:Locatie

Datum van uw event

Aanvullende info

Uw naam

E-mail