Wat je van dichtbij haalt is lekker!

Showdesign werkt samen met de beste, lokale cateraars. Samen met het cateringsbedrijf uit de plaats waar uw bedrijf gevestigd is, wordt een voorstel op maat gemaakt. Zij serveren de allerbeste streekproducten op een verrassende manier. Korte lijnen, maar ook lokaal ondernemerschap. Zo bereikt samenwerking in de regio een nieuwe dimensie!

Wat eten we?

Luxe 5 gangen

Schitterend gedekte tafels die uitnodigen om van een heerlijk verzorgd diner te gaan genieten. De gasten worden culinair verrast met gerechten, altijd met een verrassende en luxe twist en begeleid door de juiste wijnen. Kortom, genieten!

Live Coooking

Bij Live Cooking worden niet alleen overheerlijke lekkernijen voorgeschoteld, de gasten worden zelf onderdeel van het feestje in de keuken. De koks delen hun kookgeheimen graag met de gasten en als men dat wil, mogen de gasten de koks een handje helpen. Zo gaat culinair genieten hand in hand met topentertainment.

Wereldse buffetten

Van Aziatische keuken tot seafood, van de Italiaanse tot de oer Hollandse keuken, de variaties in buffetten zijn enorm. Makkelijk, zo kunt u de beste gerechten uitkiezen waar de meeste mensen van houden.

Rollende keukens

De keukens komen naar jullie toe! Voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen, brute burgers, verse oesters, dikke frieten of een heerlijke pizza.. Alles geserveerd door echte eet enthousiastelingen met authentieke foodtrucks.

van borrel tot diner, van life cooking tot BBQ
catering uit de streek met lokale producten
afgestemd op uw wensen

bespaar geld door uw eigen locatie te gebruiken
en laat u verrassen door een ontwerp op maat
alles is mogelijk!

unieke combinaties van DJ met live muzikanten
perfect afgestemd op uw muzieksmaak
ervaren technici met hoogstaande apparatuur

Onze werkwijze

Wij werken intensief samen met een vaste groep professionals. Door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise komen we snel tot de kern en wordt ieders kwaliteit optimaal benut. Met onze werkwijze zet u op een makkelijke en betaalbare manier een bedrijfsfeest neer. Korte lijnen, dat werkt!

Wat leveren wij standaard

 • Één aanspreekpunt

  Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering heeft u een vast contactpersoon. Of het nu gaat om catering, muziek of decoratie. Uw eventmanager zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

 • Digitaal draaiboek

  Showdesign heeft een eigen digitaal draaiboek ontwikkeld waarmee zowel u als de toeleveranciers constant up-to-date inzicht hebben in de afspraken.

 • Van borrel tot diner

  Binnen onze vaste leveranciers zitten meerdere, zeer gevarieerde cateraars met elk hun eigen kwaliteiten.

 • Complete inrichting

  Sfeervol meubilair en zorgvuldige styling zorgt ervoor dat iedere ruimte (zowel binnen als buiten) getransformeerd wordt tot een feestelijke ruimte.

 • Veelzijdig entertainment

  Van BN’er tot achtergrond muziek en van dampende disco tot smartlappen. Showdesign weet wat een feest nodig heeft.

 • Gedetailleerd 3D ontwerp

  3D tekeningen geven inzicht in de mogelijkheden op de locatie. Daarnaast krijgt u een schitterend beeld van wat u kunt verwachten.

Alles behalve standaard thema's

Showdesign heeft een aantal thema’s klaar staan die u zeker zullen verbazen. Door één van deze sferen als basis te nemen voor uw avond begint u al met een hoogtepunt. Of heeft u een eigen thema in gedachten? Wij ontwerpen graag een show voor u op maat.

Of het nu een zomers personeelsfeest is of een verrassende twist aan de kerstborrel, Showdesign denkt graag met jullie mee voor een gegarandeerd uniek bedrijfsfeest.

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Enkele bijzondere momenten

 • La Musica Festival 2023

  (Product)presentatie, Beursstand, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Execution

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Vrienden van Brothers festival

  (Product)presentatie, All-In Event, Bruiloft, Congres, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest

 • Koningsdag 2023

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Lichtshow, Personeelsfeest