De perfecte Live artiesten & Premium DJ's voor jullie bruiloft

We geloven dat op iedere bruiloft een moment is dat zó bijzonder is dat dit onvergetelijk wordt. Dat wij keer op keer bij deze momenten aanwezig mogen zijn, is waarom wij zoveel plezier hebben in ons werk.

 • Het perfecte geluid binnen de juiste setting

   

  Andaz Hotel Amsterdam

 • De band SundayMoon is écht een aanrader. Kwaliteit van de muziek is zeer goed! Weten goed de sfeer neer te zetten die nodig is. Showdesign lost problemen op die zich voordoen en komen met alternatieven.

  Alex en Marieke

 • Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft lieten we onze gegevens achter bij Showdesign en we werden direct teruggebeld. Meteen werd er meegedacht met dat wat we nodig zouden hebben en werden de opties uitgelegd. Daarop volgend zijn we een keer bij Showdesign langs gegaan en hadden een erg leuk gesprek met Sijmen en Merel. Ze waren erg flexibel en waren net zo enthousiast over onze opdracht als dat ze waren over de grote projecten die ze doen. Op de bruiloft heeft Sijmen, samen met DJ Robinson ervoor gezorgd dat we echt een topfeest hadden. Ook tijdens de ceremonie liep alles op rolletjes qua geluid. De communicatie met kantoor liep ook goed, als we wijzigingen hadden of even wilde checken of alles geregeld was, waren ze altijd beschikbaar. Erg fijn!

  Lisanne

 • Swen heeft bij ons gedraaid en het was een top feest. Hij weet goed de sfeer neer te zetten en ook onze persoonlijke muziek smaak te integreren. De dansvloer stond de hele avond vol en onze voetjes deden aan het eind van de avond flink zeer. Een goed teken! Eeeee macarena!

  Karen

 • Als ouder stel hebben we ‘ in the blind’ voor DJ Swen gekozen. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en kwam in dat gesprek zo betrokken, professioneel enthousiast over, dat we ‘m de regie hebben gegeven. Geen seconde spijt. Vanaf minuut één de dansvloer vol. Ben overladen met blije reacties. DJ Swen heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt.

  Een blij bruidspaar

 • Wat een mooie dag en fantastisch feest hebben we gehad!! Sijmen zijn aanbeveling voor coverband SuitUp! was echt een schot in de roos! Een hele goede interpretatie van onze wensen. De tent echt stond op z’n kop. Alles (zang tijdens ceremonie, geluid tijdens borrel & diner, de DJ, band, licht en geluid tijdens het feest) was echt perfect geregeld vanuit ShowDesign!

  Willem

 • Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad! De muziek keuzes waren top en we hadden niet verwacht dat zoveel mensen op de dansvloer zouden staan. We hebben ook alleen maar positieve verhalen over je gehoord.
  Heel erg bedankt, we hebben genoten!
  De openingsdans liet iedereen versteld staan :-)!!!!!

  Karin & Gert-Jan

 • Het feest is over, maar de herinneringen blijven! We hebben echt enorm genoten en vonden het fantastisch. We willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van de 'fijne hitjes' en de openingsdans. We hebben veel complimenten gehad over de dans en het zo prachtig mixen van de verschillende liedjes heeft zeker daaraan bijgedragen. Velen waren bang dat er 5 minuten lang geschuifeld zou worden op 'Falling', maar niets is minder waar. Een vriendin zij aan het eind van de avond nog tegen mij: wat hebben jullie een geweldige DJ! En dan vonden wij ook. Iedereen heeft lekker naar eigen inzicht kunnen dansen (of iets wat daar op lijkt). Dus namens ons allebei, nogmaals heel erg bedankt voor de avond!

  Thijs&Rosanne

 • Showdesign heeft ons een fantastisch bruiloftsfeest gegeven door een uitstekende DJ. De geluidsinstallatie en lichten waren ook helemaal top. Showdesign biedt veel flexibiliteit en denkt graag met je mee.

  Joris

 • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

  Talitha

De bruiloft onbezorgd uit handen geven

Jaarlijks verzorgen wij met onze artiesten en Premium DJ's de muziek op een groot aantal bruiloften door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Wij zijn uniek in onze werkwijze en design is de basis van onze kwaliteit. Dit betekent dat alles, van de voorbereiding tot het contact na de huwelijksdag, tot in de puntjes geregeld is. Bruidsparen boeken onze bruiloftshows vanwege de persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid om jullie feest perfect te maken. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de muziek en de sfeer volledig op jullie wensen aansluiten.

Persoonlijke benadering

Wij zijn fulltime bezig met het perfectioneren van het ultieme moment op jullie bruiloft. Wij zijn altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen. Het betekent ook dat we niets liever doen dan de muzikale wensen tot werkelijkheid brengen. Tijdens de huwelijksdag staan wij ook voor jullie klaar. Onze artiesten werken aan jullie dromen op het podium. En onze technicus zorgt ervoor dat alles op de feestavond vlekkeloos verloopt. Wat dus ook betekent dat hij ook als aanspreekpunt fungeert voor jullie, de ceremoniemeester en de gasten.

Digitaal draaiboek voor jullie bruiloft

Met ons digitale draaiboek hebben jullie tijdens het gehele voortraject inzicht in de afspraken en kunnen jullie wijzigingen in het draaiboek of de openingsdans gemakkelijk aan ons doorgeven. Wijzigen jullie iets dan ziet ook de DJ dat direct. Hiermee garanderen wij altijd een zorgeloze feestavond.

Betrouwbare techniek

Bij moderne apparatuur hoort een ervaren technicus. Wij werken met mensen die het leuk vinden om dat extra stapje te zetten voor jullie. Aarzel dus niet om hem/haar te vragen mee te denken over de planning ter ondersteuning van jullie ceremoniemeester. Zo kunnen jullie optimaal genieten van het bruiloftsfeest.

Heldere all-in prijzen

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Wij hanteren namelijk duidelijke, all-inclusieve prijzen. Dit betekent ook dat wij niet moeilijk doen over een extra microfoon of kabel.

Design meubels

Jullie krijgen bij ons altijd een DJ meubel dat schitterend in de feestlocatie past. Dit komt doordat wij onze eigen DJ meubels ontwerpen en creëren.

Vind hier de Artiest of DJ die bij jullie bruiloft past