Samenwerken is de sleutel tot kwaliteit

Wij werken intensief samen met een vaste groep professionals. Door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise komen we snel tot de kern en wordt ieders kwaliteit optimaal benut. Met onze werkwijze zet u op een makkelijke en betaalbare manier een bedrijfsfeest neer. Korte lijnen, dat werkt!

Lokale partners

Showdesign heeft voor u de expertise van verschillende partners gebundeld in een sfeervol totaalconcept. Wij werken samen met de beste, lokale partners. Samen met het cateringsbedrijf uit de plaats waar uw bedrijf gevestigd is, wordt een voorstel op maat gemaakt. Zij serveren de allerbeste streekproducten op een verrassende manier. Korte lijnen, maar ook lokaal ondernemerschap. Zo bereikt samenwerking in de regio een nieuwe dimensie!

"Experts" in samenwerking

Door onze unieke werkwijze, bespaart u tijd. Zo hoeft u niet meer zelf contact te zoeken met verschillende leveranciers, maar doen wij dit voor u. Wij zijn uw enige aanspreekpunt in de voorbereiding én tijdens het feest. Uiteraard heeft u nog steeds alle vrijheid om uw wensen bij ons neer te leggen, waarop wij verschillende voorstellen maken. Hierdoor zet u op een makkelijke en betaalbare manier een uitgebreid bedrijfsfeest neer.

Onze partners uit de regio:

Showdesign hecht veel waarde aan samenwerkingen met lokale ondernemers en dit probeert dit waar mogelijk ook te benutten. Optimaal gebruik maken van elkaars kwaliteiten, dat is de kracht van lokaal ondernemerschap!

Van A tot Z bij één partij geregeld

Het voordeel dat Showdesign u graag geeft.

Wat leveren wij standaard

 • Één aanspreekpunt

  Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering heeft u een vast contactpersoon. Of het nu gaat om catering, muziek of decoratie. Uw eventmanager zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

 • Digitaal draaiboek

  Showdesign heeft een eigen digitaal draaiboek ontwikkeld waarmee zowel u als de toeleveranciers constant up-to-date inzicht hebben in de afspraken.

 • Van borrel tot diner

  Binnen onze vaste leveranciers zitten meerdere, zeer gevarieerde cateraars met elk hun eigen kwaliteiten.

 • Complete inrichting

  Sfeervol meubilair en zorgvuldige styling zorgt ervoor dat iedere ruimte (zowel binnen als buiten) getransformeerd wordt tot een feestelijke ruimte.

 • Veelzijdig entertainment

  Van BN’er tot achtergrond muziek en van dampende disco tot smartlappen. Showdesign weet wat een feest nodig heeft.

 • Gedetailleerd 3D ontwerp

  3D tekeningen geven inzicht in de mogelijkheden op de locatie. Daarnaast krijgt u een schitterend beeld van wat u kunt verwachten.

Alles behalve standaard thema's

Showdesign heeft een aantal thema’s klaar staan die u zeker zullen verbazen. Door één van deze sferen als basis te nemen voor uw avond begint u al met een hoogtepunt. Of heeft u een eigen thema in gedachten? Wij ontwerpen graag een show voor u op maat.

Of het nu een zomers personeelsfeest is of een verrassende twist aan de kerstborrel, Showdesign denkt graag met jullie mee voor een gegarandeerd uniek bedrijfsfeest.

Locatie

Datum van uw personeelsfeest

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Enkele bijzondere momenten

 • Kerstmarkt SkyLift

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Personeelsfeest, Projectmanagement

 • Las Vegas Personeelsfeest

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Personeelsfeest, Projectmanagement

 • Oktoberfest klantendag & personeelsfeest

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Personeelsfeest, Projectmanagement

 • NEH 20 jaar

  All-In Event, DJ & live muziek, Evenement, Personeelsfeest