streaming volgens showdesign

Ieder moment moment, hoe groot of klein, kan een bijzonder en daardoor onvergetelijk moment worden.

Livestreaming

Showdesign is een productiebureau met kennis en ervaring als het gaat om livestreamen. Wij hebben een uitgebreid magazijn waardoor we ideeën snel kunnen realiseren. Ook hebben we twee studio’s in eigen beheer. Het voordeel van streamen is dat het een makkelijke vervanging is van de normale evenementen. Wij bieden een totaalpakket, waarin studio, techniek en vormgeving worden aangeboden.  

technische kennis

Vanuit onze kennis over evenementen hebben wij veel ervaring met technische ondersteuning, daardoor leveren wij u hoogwaardige producties en onzichtbare regie. Daarnaast weet u bij Showdesign zeker dat alles tot in de puntjes voor uw stream wordt verzorgd.

Advies

Met al tientallen livestreams in ons portfolio hebben wij al veel livestreams gezien en kunnen wij daarom gericht met u mee denken over de mogelijkheden die er zijn. Zo kunnen wij uit onze eigen expertise ons advies delen en er samen iets speciaals van maken.

Ervaring

U heeft bij ons veel keuze in het kiezen van een online platform. Het is erg belangrijk om het juiste platform te kiezen, omdat het platform voor een groot deel de uitstraling van het event bepaalt. Zo kunnen we samen het optimale platform voor uw livestream zoeken.

Mogelijkheden bij Showdesign

eigen stream studio's

Als u bij ons komt livestreamen heeft u de keuze uit twee sfeervolle studio's. U kunt ons doorgeven welke studio uw voorkeur heeft. Wij hebben extra rekening gehouden met de aankleding en hoe het decor op camera het mooist naar voren komt.

heldere all-in prijzen

Wij ontwerpen voor uw livestream naambalkjes. Zodra er iemand aan het woord is verschijnt er een balkje, in dit balkje verwerken wij uw naam, uw functie en het bedrijf waar u werkt. Daarnaast customizen wij de studio in uw bedrijfskleuren en projecteren wij uw logo.

studio op locatie

Een livestream liever op eigen locatie houden? Dat kan! Wij zijn in staat een studio op uw eigen locatie te creëren . Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om er een creatieve en uitblinkende stream van te maken.

flexibele ruimte

Naast de mogelijkheid om aan tafel gefilmd te worden hebben wij ook meerdere flexibele ruimtes waar u iets kunt presenteren op een beeldscherm. Dit is bijvoorbeeld perfect voor een product prestatie.

showreel

 • Het perfecte geluid binnen de juiste setting

   

  Andaz Hotel Amsterdam

 • Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft lieten we onze gegevens achter bij Showdesign en we werden direct teruggebeld. Meteen werd er meegedacht met dat wat we nodig zouden hebben en werden de opties uitgelegd. Daarop volgend zijn we een keer bij Showdesign langs gegaan en hadden een erg leuk gesprek met Sijmen en Merel. Ze waren erg flexibel en waren net zo enthousiast over onze opdracht als dat ze waren over de grote projecten die ze doen. Op de bruiloft heeft Sijmen, samen met DJ Robinson ervoor gezorgd dat we echt een topfeest hadden. Ook tijdens de ceremonie liep alles op rolletjes qua geluid. De communicatie met kantoor liep ook goed, als we wijzigingen hadden of even wilde checken of alles geregeld was, waren ze altijd beschikbaar. Erg fijn!

  Lisanne

 • Swen heeft bij ons gedraaid en het was een top feest. Hij weet goed de sfeer neer te zetten en ook onze persoonlijke muziek smaak te integreren. De dansvloer stond de hele avond vol en onze voetjes deden aan het eind van de avond flink zeer. Een goed teken! Eeeee macarena!

  Karen

 • Als ouder stel hebben we ‘ in the blind’ voor DJ Swen gekozen. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en kwam in dat gesprek zo betrokken, professioneel enthousiast over, dat we ‘m de regie hebben gegeven. Geen seconde spijt. Vanaf minuut één de dansvloer vol. Ben overladen met blije reacties. DJ Swen heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt.

  Een blij bruidspaar

 • Wat een mooie dag en fantastisch feest hebben we gehad!! Sijmen zijn aanbeveling voor coverband SuitUp! was echt een schot in de roos! Een hele goede interpretatie van onze wensen. De tent echt stond op z’n kop. Alles (zang tijdens ceremonie, geluid tijdens borrel & diner, de DJ, band, licht en geluid tijdens het feest) was echt perfect geregeld vanuit ShowDesign!

  Willem

 • Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad! De muziek keuzes waren top en we hadden niet verwacht dat zoveel mensen op de dansvloer zouden staan. We hebben ook alleen maar positieve verhalen over je gehoord.
  Heel erg bedankt, we hebben genoten!
  De openingsdans liet iedereen versteld staan :-)!!!!!

  Karin & Gert-Jan

 • Het feest is over, maar de herinneringen blijven! We hebben echt enorm genoten en vonden het fantastisch. We willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van de 'fijne hitjes' en de openingsdans. We hebben veel complimenten gehad over de dans en het zo prachtig mixen van de verschillende liedjes heeft zeker daaraan bijgedragen. Velen waren bang dat er 5 minuten lang geschuifeld zou worden op 'Falling', maar niets is minder waar. Een vriendin zij aan het eind van de avond nog tegen mij: wat hebben jullie een geweldige DJ! En dan vonden wij ook. Iedereen heeft lekker naar eigen inzicht kunnen dansen (of iets wat daar op lijkt). Dus namens ons allebei, nogmaals heel erg bedankt voor de avond!

  Thijs&Rosanne

 • Showdesign heeft ons een fantastisch bruiloftsfeest gegeven door een uitstekende DJ. De geluidsinstallatie en lichten waren ook helemaal top. Showdesign biedt veel flexibiliteit en denkt graag met je mee.

  Joris

 • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

  Talitha

 • Bij binnenkomst op de feestlocatie werden de gasten ontvangen met de livemuziek van het duo Me & Mrs D. Dit warme welkom zorgde direct voor een gezellige, informele sfeer. Het duo hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Marcus&Nikkie

Datum van livestream

Aanvullende info

Naam

E-mail