Me and Mrs D

Vanaf de openingsdans (muziek met dank aan Me and Mrs D) tot het afsluitende nummer was het één groot feest op onze bruiloft. De combinatie van het duo en DJ was een enorm succes!

Marlou & Victor

Het duo

Me and Mrs D is het perfecte duo voor uw bruiloft of personeelsfeest. Hun repertoire reikt van Amy Winehouse tot Elvis Presley en van Stevie Wonder tot Alicia Keys. Door jarenlange ervaring zijn ze tot in de puntjes op elkaar, en het publiek, ingespeeld. Met hun soulvolle pop covers weten ze u altijd te raken.

Me and Mrs D VS DJ

De combinatie van Me and Mrs D met onze ervaren Premium DJ's maakt van uw feest écht een feest. De DJ luistert naar uw muziekwensen en draait de live sets subtiel aan elkaar, zonder de stijgende lijn uit het oog te verliezen. Zodra wij ons laatste nummer hebben gespeeld staat hij al te popelen om uw feest tot een knallende afsluiting te brengen.

Me and Mrs D met Band

Me and Mrs D met band is de ultieme coverband. U geniet de hele avond van de fantastische stemmen van Erik en Diana en hun begeleiding op contrabas en drums. In deze samenstelling krijgen ze uw gasten zeker de dansvloer op!

Pop met heel veel soul

Covers van classic tot nu

Me and Mrs D ook op uw event?

Ik ben geïnteresseerd in:Locatie

Datum van uw event

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Of bekijk onze andere artiesten en DJ's