DJ Dr. Robinson

 • Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft lieten we onze gegevens achter bij Showdesign en we werden direct teruggebeld. Meteen werd er meegedacht met dat wat we nodig zouden hebben en werden de opties uitgelegd. Daarop volgend zijn we een keer bij Showdesign langs gegaan en hadden een erg leuk gesprek met Sijmen en Merel. Ze waren erg flexibel en waren net zo enthousiast over onze opdracht als dat ze waren over de grote projecten die ze doen. Op de bruiloft heeft Sijmen, samen met DJ Robinson ervoor gezorgd dat we echt een topfeest hadden. Ook tijdens de ceremonie liep alles op rolletjes qua geluid. De communicatie met kantoor liep ook goed, als we wijzigingen hadden of even wilde checken of alles geregeld was, waren ze altijd beschikbaar. Erg fijn!

  Lisanne

 • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

  Talitha

 • Robin is een zeldzaam goede en entertainende DJ die weet en voelt wat een feest nodig heeft. Hij kan voor diverse doelgroepen de juiste sfeer wegzetten. Een van z’n sterkste punten is dat hij ook weet wat hij niet moet doen.

  Erik Potters

 • Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige inzet  op het jubileumfeest van de Gooise Scholen Federatie afgelopen vrijdag in Gooiland Hilversum. Iedereen heeft genoten en was erg te spreken over de sfeer en het entertainment. Dank en wellicht tot een volgend feest!

  Henk Schoemaker, Willem Schnitfink

  — Gooise Scholengemeenschap

DJ en live act in een

Dat onze DJ’s meer kunnen dan leuke plaatjes draaien blijkt wel uit dit multi-talent. Dr. Robinson draait de lekkerste nummers van het moment, gecombineerd met alle classics die je graag hoort. Daarnaast maakt hij gebruik van zijn elektronische drumpads om een energieke live show te geven. Met herkenbare samples bouwt hij ter plekke de vetste mashups.

Indrukwekkende VJ show

Het is onze passie om creativiteit met techniek te combineren. Dit wordt meteen duidelijk bij de speciale VJ show bij Dr. Robinson. Naast dat hij DJ is bestuurt hij de beelden en verlichting met zijn drumpad, waardoor ze altijd naadloos aansluiten bij de muziek die gedraaid wordt. Hierdoor is de show van Dr. Robinson perfect als bijvoorbeeld een openingsshow.

Alle stijlen strak aan elkaar gemixt

Gegarandeerd feest

Live VJ Show

Energieke show

Wilt u Dr. Robinson voor uw event?

Ik ben geïnteresseerd in:
Locatie

Datum van uw event

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Of bekijk onze andere artiesten en DJ's