Premium DJ's

We hebben een fantastische feestavond gehad. De communicatie voorafgaand verliep perfect en de DJ voelde perfect aan welke muziek op ons feest paste. De gasten konden ook zelf plaatjes aanvragen, wat men erg leuk vond! Een aanrader!

Marieke Pronk

Altijd het juiste plaatje pakken

Onze Premium DJ's hebben van feest bouwen hun beroep gemaakt. Dagelijks zijn deze jongens te vinden in clubs, op landelijke radiostations en bij de gezelligste feesten. Of dit nu in een stadion, feesttent of intieme zaal is.

Allround DJ's die ieder publiek aankunnen

Premium DJ's komen altijd met een allround muziekverzameling op zak. Vooraf bepaalt u welke muziek u graag wilt horen. Dit kan alles zijn, vanaf de jaren '60 tot de hits van nu. Iedere DJ heeft zijn eigen specialiteit en jarenlange ervaring. Super strak mixen van dance classics of het presenteren van de avond? Wij vinden altijd de perfecte match voor uw event.

Compleet verzorgde shows

Onze Premium DJ shows komen standaard met een technicus en de beste apparatuur. Uiteraard hoort hier een geluidsset, een draadloze microfoon en een zelf ontworpen DJ booth bij. Daarnaast breiden we uw show graag uit met een grote videoprojectie of indrukwekkende lichtshow.

Perfect te combineren met live muzikanten

Stijlvol en betrouwbaar

Alle verzoekjes zijn welkom

Design DJ booth

MAAK KENNIS MET ONZE DJ'S

Wilt u meer weten over onze DJ's?

Ik zou graag willen ontvangen:Locatie van het evenement

Datum van het evenement

Aanvullende info

Naam

E-mail