Videomapping tijdens GLOW in Eindhoven

Videomapping tijdens GLOW in Eindhoven

GLOW Eindhoven is hét podium bij uitstek voor kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland om hun lichtkunstwerken te tonen. Een week lang was de binnenstad gevuld met de meest uiteenlopende lichtprojecten. Wij konden daar natuurlijk niet ontbreken met een bijzondere videoprojectie.

We hebben onze videomapping gemaakt voor de opening van het nieuwe pand van het Eindhovens Studenten Corps (ESC) op de Ten Hagestraat. De opening vond twee weken voor GLOW 2013 plaats. Naar aanleiding van de vele positieve reacties hebben we de projectie tijdens GLOW opnieuw geïnstalleerd. Doordat de locatie precies op de route van GLOW lag hebben, naast alle 450 leden van ESC, ongeveer 500.000 bezoekers de kans gehad om ons project te bewonderen.

Om iedere keer een unieke show neer te zetten werken we graag samen met een uitgebreid netwerk van creatieve mensen. Denk hierbij aan designers, animatoren, VJ’s en DJ’s. Wij zijn goed in het vertalen van de vraag van de klant naar een storyboard, een interactiemodel en de uiteindelijke show. Daarnaast hebben we veel ervaring met het combineren van zowel video als licht en geluid.