Professors on Stage 2014 – Eindhoven

Professors on Stage 2014 – Eindhoven

4 juli 2014 vierden TU/e en het Eindhovens Studenten Corps (ESC) het einde van het academisch jaar. Net als vorig jaar werden hiervoor de professoren uitgedaagd om op te treden als DJ. Het gevolg was een gemoedelijke middag met een enorm brede muziekkeuze: van AC/DC tot de nieuwste house-hitjes.

Voor dit evenement hebben wij de techniek en het decor verzorgd. Naast de audio en verlichting van het podium en het terrein hebben we gezorgd voor een imposante podiumwagen met opblaasbare Sydney Opera House. Met de juiste uitlichting werd dit een echte eyecatcher die helemaal binnen het Australische thema paste.

Naast de professoren stond ook onze DJ Dr. Robinson on stage, in combinatie met live saxofoon en trompet. Dr. Robinson zijn kenmerkende draaistijl, gecombineerd met samples van een drumpad, zorgde voor een energiekeĀ afsluiting van het academisch jaar. De hevige regenval aan het einde kon de echte die-hard feestgangers weinig deren.

Ook de afterparty in het clubgebouw van ESC werd door ons aangevuld met een optreden van Dr. Robinson met trompettist en een videoprojectie op de buitenkant van het gebouw.

Kijk bij Entertainment en Video Shows voor meer informatie.