NEH 20 jaar

NEH 20 jaar

NEH uit Leusden bestaat 20 jaar. Reden genoeg voor een feest! Showdesign mocht de totale productie voor hun rekening nemen.  We hebben een totaal plan bedacht, waarbij we de verbinding wouden maken tussen binnen en buiten. Wel met een duidelijk verschil in de accenten voor de directie,- en de personeelsdag. Er werden schitterende dometenten geplaatst in de gezellige tuin van NEH die de basis vormde voor het feest.

Donderdag was er een directiedag, waar diverse genodigden inspirerende lezingen konden bijwonen van o.a. Dick Berlijn, Peter Bevers, Christian Kromme en Margriet Sitskoorn.

Vrijdag  was het de feestdag voor het personeel! Door kleine aanpassingen in de aankleding ontstond er direct een andere sfeer. Het warme welkom begon al bij de feestelijke entree. Via de lampionnen kwamen de gasten terecht op het feestterrein. Met de diverse foodtrucks werd er een foodtruck plein gecreeërd waar iedereen de lekkerste gerechten konden halen.

Passend bij de sfeer begonnen de Harmony Shakers deze feestavond met een rustig akoestisch optreden, gevolgd door een swingende set op het podium. Ondertussen kon het personeel zich uitleven op de muur bij de parkeerplaats door met graffiti aan de gang te gaan. De Green Screen was een groot succes, zo kregen de gasten een leuk souvenir mee. De grootste knaller kwam aan het einde van de avond; Typhoon kreeg iedereen de sfeervolle Dometent in met zijn toffe optreden. Een feest waar nog wel even over wordt nagepraat, wat kan NEH goed feestvieren!