DJ's

Deze DJ’s hebben jaren lange ervaring in de muziek. Iedere dag zijn zij bezig met muziek en alles wat daar bij hoort.

Persoonlijk contact

Een serieuze voorbereiding vinden de DJ's heel belangrijk. Om de show zo persoonlijk mogelijk te houden nemen zij, ruim van te voren, contact met jullie op. Op deze manier kunnen zij een show naar wens neerzetten, een overvolle dansvloer doen dansen en alle gasten zien genieten van de goede oldies, top 40 songs of gevoelige liefdesliedjes.

Een greep uit enkele reacties:

 • Showdesign heeft ons een fantastisch bruiloftsfeest gegeven door een uitstekende DJ. De geluidsinstallatie en lichten waren ook helemaal top. Showdesign biedt veel flexibiliteit en denkt graag met je mee.

  Joris

 • Bij binnenkomst op de feestlocatie werden de gasten ontvangen met de livemuziek van het duo Me & Mrs D. Dit warme welkom zorgde direct voor een gezellige, informele sfeer. Het duo hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Marcus&Nikkie

 • De combinatie M& Mrs D en een DJ was de perfectie combinatie voor ons feest. Super vriendelijk personeel en voelt goed aan wat wij ende gasten leuk vonden. Na een leuke opwarmer door M& Mrs D en de openingsdans nam de DJ het op een goede manier over. De verzoeknummers werden op het goede moment ingezet. Van de gasten alleen maar lovende reacties gehad! Echt een superfeest! 

  Barend&Marijn

 • Wij waren enorm blij met deze keuze voor muziek/optreden/DJ op de feestavond op onze bruiloft. We hadden gekozen voor de combinatie van de DJ met Me & Mrs. D. We hebben genoten van de goede muziek en de geweldige zangeres! De communicatie verliep zeer goed en zelfs toen een van de muzikanten niet kon is dit netjes aan ons gemeld en is het probleem direct opgelost. Het is dat dit aan ons was doorgegeven voor de bruiloft, maar anders hadden we hier niets van gemerkt. Heel netjes! Zeker een aanrader!

  P. Keus

 • Wij hebben afgelopen jaar een super ervaring gehad met Symen Hoekstra. Wij trouwden bij een oude panoven in een natuurgebied met regels, maar daar hebben we door de professionaliteit van Symen bij de muziek helemaal niets van hoeven merken. We hebben een geweldig top feest gehad met erg goede muziek en ook de locatie was ook heel tevreden. De hele zaal stond van begin tot eind van het feest te swingen. En dat is toch wat je wilt bereiken toch met je eigen trouwfeest!

  Marieke

 • Mede door Showdesign is ons bruiloftsfeest een onvergetelijke avond geworden! Vooraf zijn alle wensen goed doorgesproken en op de avond zelf heeft Showdesign voor zeer professionele verlichting en geluid en een geweldige DJ (incl. mooie DJ booth) gezorgd.

  Maurits en Marlotte

 • We werden zeer goed aangevoeld, konden onze eigen voorkeur aangeven en kregen zelfs nog betere muziek dan we zelf konden bedenken. Wij raden het iedereen aan!

  Ingrid en Mark

 • Wij zijn heel tevreden over Showdesign. Dankzij Showdesign is onze bruiloft afgesloten met een onvergetelijke avond. De communicatie verliep uitstekend. We kregen snel reactie bij vragen en er was veel begrip voor onze wensen. Wij vinden Showdesign een aanrader!

  Ben en Marieke

 • Wij hebben het al super ervaren. goede muziek! Sloot perfect aan bij onze wensen.

  Madelon

 • ...Zij hebben al onze verwachtingen waargemaakt. Zeer professioneel, klant- en kwaliteitsgericht en heel enthousiast. Zij hebben gezorgd dat de muziek en de sfeer helemaal naar onze wens was en op de dag zelf konden we helemaal op hun vertrouwen...

  Cynthia & Bas

MAAK KENNIS MET DE DJ's

Wat leveren wij standaard

 • Persoonlijk contact

  Aan de hand van een persoonlijk gesprek vooraf, maken wij een show met de door jullie beschreven wensen.

 • Digitaal draaiboek

  Showdesign heeft een eigen digitaal draaiboek ontwikkeld waarmee zowel jullie als de toeleveranciers constant up-to-date inzicht hebben in de afspraken.

 • Heldere informatie

  Voor, tijdens en na het feest houden wij jullie 24/7 op de hoogte. Wij leveren géén financiële verrassingen!

 • Eigen organisatie

  Jullie wensen zijn de basis van onze show. De touwtjes hebben jullie volledig in handen.

 • Professioneel

  Onze DJ’s verschijnen in nette kleding. Beheersen een allround muziekverzameling en werken met professionele apparatuur.

 • Een volledige show

  Onze DJ’s brengen hun eigen technicus en apparatuur mee. Jullie feest wordt tot in de puntjes verzorgd.

Wat zou er op jullie datum nog mogelijk zijn?

Graag willen wij informatie over:Liever telefonisch contact?
Dit kan via: 088 111 7000
Altijd bereikbaar tussen 09:00 en 18:00

Locatie van jullie bruiloft

Datum van de bruiloft

Aanvullende info

Jullie namen

E-mail