Live artiesten & Premium DJ's

Door intensief samen te werken met gedreven artiesten creëren wij muzikale momenten waar avond aan avond van genoten wordt.

Unieke talenten

Ons hechte team van muzikanten en DJ’s bestaat uit unieke talenten. Ze vinden altijd een manier om u en uw gasten te verrassen met hun muzikaliteit. Door ervaring en nauwe samenwerking kunnen we altijd een optreden naar wens voor u neerzetten. Van sfeervolle achtergrondmuziek tot een heerlijke dansavond, wij zorgen dat het úw moment wordt.

Persoonlijke benadering

Wij zijn fulltime bezig met het perfectioneren van uw moment. Daardoor zijn we altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen. Het betekent ook dat we niets liever doen dan uw muzikale wensen tot werkelijkheid brengen. Wij brengen de juiste mensen bij elkaar om voor u de perfecte combinatie op het podium te zetten.

Digitaal draaiboek

Uw moment begint niet bij het arriveren van de gasten, maar bij de voorbereiding. Daarom maken wij voor u een online draaiboek dat u 24/7 kunt gebruiken voor informatie en vragen.

Betrouwbare techniek

Bij moderne apparatuur hoort een ervaren technicus. Wij werken met mensen die het leuk vinden om dat extra stapje te zetten voor u. Aarzel dus niet om hem/haar te vragen mee te denken over de planning of in te vallen als stage manager.

Heldere all-in prijzen

U hoeft zich geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Wij hanteren namelijk duidelijke, all-inclusive prijzen. Dit betekent ook dat wij niet moeilijk doen over een extra microfoon of kabel.

Design meubels

U krijgt bij ons altijd een DJ booth die u nergens anders zult vinden. Dit komt doordat wij onze eigen DJ meubels ontwerpen en creëren.

Onze artiesten en DJ's

 • Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad! De muziek keuzes waren top en we hadden niet verwacht dat zoveel mensen op de dansvloer zouden staan. We hebben ook alleen maar positieve verhalen over je gehoord.
  Heel erg bedankt, we hebben genoten!
  De openingsdans liet iedereen versteld staan :-)!!!!!

  Karin & Gert-Jan

 • Het feest is over, maar de herinneringen blijven! We hebben echt enorm genoten en vonden het fantastisch. We willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van de 'fijne hitjes' en de openingsdans. We hebben veel complimenten gehad over de dans en het zo prachtig mixen van de verschillende liedjes heeft zeker daaraan bijgedragen. Velen waren bang dat er 5 minuten lang geschuifeld zou worden op 'Falling', maar niets is minder waar. Een vriendin zij aan het eind van de avond nog tegen mij: wat hebben jullie een geweldige DJ! En dan vonden wij ook. Iedereen heeft lekker naar eigen inzicht kunnen dansen (of iets wat daar op lijkt). Dus namens ons allebei, nogmaals heel erg bedankt voor de avond!

  Thijs&Rosanne

 • Showdesign heeft ons een fantastisch bruiloftsfeest gegeven door een uitstekende DJ. De geluidsinstallatie en lichten waren ook helemaal top. Showdesign biedt veel flexibiliteit en denkt graag met je mee.

  Joris

 • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

  Talitha

 • Bij binnenkomst op de feestlocatie werden de gasten ontvangen met de livemuziek van het duo Me & Mrs D. Dit warme welkom zorgde direct voor een gezellige, informele sfeer. Het duo hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Marcus&Nikkie

 • De combinatie M& Mrs D en een DJ was de perfectie combinatie voor ons feest. Super vriendelijk personeel en voelt goed aan wat wij ende gasten leuk vonden. Na een leuke opwarmer door M& Mrs D en de openingsdans nam de DJ het op een goede manier over. De verzoeknummers werden op het goede moment ingezet. Van de gasten alleen maar lovende reacties gehad! Echt een superfeest! 

  Barend&Marijn

 • Wij waren enorm blij met deze keuze voor muziek/optreden/DJ op de feestavond op onze bruiloft. We hadden gekozen voor de combinatie van de DJ met Me & Mrs. D. We hebben genoten van de goede muziek en de geweldige zangeres! De communicatie verliep zeer goed en zelfs toen een van de muzikanten niet kon is dit netjes aan ons gemeld en is het probleem direct opgelost. Het is dat dit aan ons was doorgegeven voor de bruiloft, maar anders hadden we hier niets van gemerkt. Heel netjes! Zeker een aanrader!

  P. Keus

 • Wij hebben afgelopen jaar een super ervaring gehad met Symen Hoekstra. Wij trouwden bij een oude panoven in een natuurgebied met regels, maar daar hebben we door de professionaliteit van Symen bij de muziek helemaal niets van hoeven merken. We hebben een geweldig top feest gehad met erg goede muziek en ook de locatie was ook heel tevreden. De hele zaal stond van begin tot eind van het feest te swingen. En dat is toch wat je wilt bereiken toch met je eigen trouwfeest!

  Marieke

 • Mede door Showdesign is ons bruiloftsfeest een onvergetelijke avond geworden! Vooraf zijn alle wensen goed doorgesproken en op de avond zelf heeft Showdesign voor zeer professionele verlichting en geluid en een geweldige DJ (incl. mooie DJ booth) gezorgd.

  Maurits en Marlotte

 • We werden zeer goed aangevoeld, konden onze eigen voorkeur aangeven en kregen zelfs nog betere muziek dan we zelf konden bedenken. Wij raden het iedereen aan!

  Ingrid en Mark