Live artiesten & Premium DJ's

Door intensief samen te werken met gedreven artiesten creëren wij muzikale momenten waar avond aan avond van genoten wordt.

Unieke talenten

Ons hechte team van muzikanten en DJ’s bestaat uit unieke talenten. Ze vinden altijd een manier om u en uw gasten te verrassen met hun muzikaliteit. Door ervaring en nauwe samenwerking kunnen we altijd een optreden naar wens voor u neerzetten. Van sfeervolle achtergrondmuziek tot een heerlijke dansavond, wij zorgen dat het úw moment wordt.

Persoonlijke benadering

Wij zijn fulltime bezig met het perfectioneren van uw moment. Daardoor zijn we altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen. Het betekent ook dat we niets liever doen dan uw muzikale wensen tot werkelijkheid brengen. Wij brengen de juiste mensen bij elkaar om voor u de perfecte combinatie op het podium te zetten.

Digitaal draaiboek

Uw moment begint niet bij het arriveren van de gasten, maar bij de voorbereiding. Daarom maken wij voor u een online draaiboek dat u 24/7 kunt gebruiken voor informatie en vragen.

Betrouwbare techniek

Bij moderne apparatuur hoort een ervaren technicus. Wij werken met mensen die het leuk vinden om dat extra stapje te zetten voor u. Aarzel dus niet om hem/haar te vragen mee te denken over de planning of in te vallen als stage manager.

Heldere all-in prijzen

U hoeft zich geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Wij hanteren namelijk duidelijke, all-inclusive prijzen. Dit betekent ook dat wij niet moeilijk doen over een extra microfoon of kabel.

Design meubels

U krijgt bij ons altijd een DJ booth die u nergens anders zult vinden. Dit komt doordat wij onze eigen DJ meubels ontwerpen en creëren.

Onze artiesten en DJ's

 • Robin is een zeldzaam goede en entertainende DJ die weet en voelt wat een feest nodig heeft. Hij kan voor diverse doelgroepen de juiste sfeer wegzetten. Een van z’n sterkste punten is dat hij ook weet wat hij niet moet doen.

  Erik Potters

 • Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige inzet  op het jubileumfeest van de Gooise Scholen Federatie afgelopen vrijdag in Gooiland Hilversum. Iedereen heeft genoten en was erg te spreken over de sfeer en het entertainment. Dank en wellicht tot een volgend feest!

  Henk Schoemaker, Willem Schnitfink

  — Gooise Scholengemeenschap

 • ...Me and Mrs D hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Nikkie & Marcus

 • De combinatie Me & Mrs D en een DJ was de perfectie combinatie voor ons feest. Super vriendelijk personeel en voelt goed aan wat wij en de gasten leuk vonden. Van de gasten alleen maar lovende reacties gehad! Echt een superfeest!

  Marijn & Barend

 • ...Zij hebben al onze verwachtingen waargemaakt. Zeer professioneel, klant- en kwaliteitsgericht en heel enthousiast. Zij hebben gezorgd dat de muziek en de sfeer helemaal naar onze wens was en op de dag zelf konden we helemaal op hun vertrouwen...

  Cynthia & Bas

 • Wij hebben 's avonds JAXX op onze bruiloft gehad bestaande uit DJ, saxofoon, pianist, bas en zangeres. Een geweldige combinatie van DJ en band. Een fantastische zangeres met veel energie. De gehele band stond als een huis. Was geweldig!

  Sanne & Sven

 • We hebben een fantastische feestavond op onze trouwdag gehad! DJ voelde perfect aan welke muziek op ons feest paste. De gasten konden ook zelf plaatjes aanvragen, wat men erg leuk vond! Een aanrader!

  Marieke & Nick

 • ...We hebben genoten van de goede muziek en de geweldige zangeres! De communicatie verliep zeer goed en zelfs toen een van de muzikanten niet kon is dit netjes aan ons gemeld en is het probleem direct opgelost...

  Priscilla & Roderick

 • Showdesign heeft voor ons op onze bruiloft licht en geluid verzorgd. Dit is uitstekend bevallen. Top of the bill materiaal, plezierige mensen.

  Charlotte & Rene

 • De combinatie van Me & Mrs D met een dj was een groot succes. Het juiste licht en geluid maakte het helemaal af. Een aanrader!

  Josien & Bart