Live artiesten & Premium DJ's

Door intensief samen te werken met gedreven artiesten creëren wij muzikale momenten waar avond aan avond van genoten wordt.

Unieke talenten

Ons hechte team van muzikanten en DJ’s bestaat uit unieke talenten. Ze vinden altijd een manier om u en uw gasten te verrassen met hun muzikaliteit. Door ervaring en nauwe samenwerking kunnen we altijd een optreden naar wens voor u neerzetten. Van sfeervolle achtergrondmuziek tot een heerlijke dansavond, wij zorgen dat het úw moment wordt.

Persoonlijke benadering

Wij zijn fulltime bezig met het perfectioneren van uw moment. Daardoor zijn we altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen. Het betekent ook dat we niets liever doen dan uw muzikale wensen tot werkelijkheid brengen. Wij brengen de juiste mensen bij elkaar om voor u de perfecte combinatie op het podium te zetten.

Digitaal draaiboek

Uw moment begint niet bij het arriveren van de gasten, maar bij de voorbereiding. Daarom maken wij voor u een online draaiboek dat u 24/7 kunt gebruiken voor informatie en vragen.

Betrouwbare techniek

Bij moderne apparatuur hoort een ervaren technicus. Wij werken met mensen die het leuk vinden om dat extra stapje te zetten voor u. Aarzel dus niet om hem/haar te vragen mee te denken over de planning of in te vallen als stage manager.

Heldere all-in prijzen

U hoeft zich geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Wij hanteren namelijk duidelijke, all-inclusive prijzen. Dit betekent ook dat wij niet moeilijk doen over een extra microfoon of kabel.

Design meubels

U krijgt bij ons altijd een DJ booth die u nergens anders zult vinden. Dit komt doordat wij onze eigen DJ meubels ontwerpen en creëren.

Onze artiesten en DJ's

 • Het perfecte geluid binnen de juiste setting

   

  Andaz Hotel Amsterdam

 • Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft lieten we onze gegevens achter bij Showdesign en we werden direct teruggebeld. Meteen werd er meegedacht met dat wat we nodig zouden hebben en werden de opties uitgelegd. Daarop volgend zijn we een keer bij Showdesign langs gegaan en hadden een erg leuk gesprek met Sijmen en Merel. Ze waren erg flexibel en waren net zo enthousiast over onze opdracht als dat ze waren over de grote projecten die ze doen. Op de bruiloft heeft Sijmen, samen met DJ Robinson ervoor gezorgd dat we echt een topfeest hadden. Ook tijdens de ceremonie liep alles op rolletjes qua geluid. De communicatie met kantoor liep ook goed, als we wijzigingen hadden of even wilde checken of alles geregeld was, waren ze altijd beschikbaar. Erg fijn!

  Lisanne

 • Swen heeft bij ons gedraaid en het was een top feest. Hij weet goed de sfeer neer te zetten en ook onze persoonlijke muziek smaak te integreren. De dansvloer stond de hele avond vol en onze voetjes deden aan het eind van de avond flink zeer. Een goed teken! Eeeee macarena!

  Karen

 • Als ouder stel hebben we ‘ in the blind’ voor DJ Swen gekozen. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en kwam in dat gesprek zo betrokken, professioneel enthousiast over, dat we ‘m de regie hebben gegeven. Geen seconde spijt. Vanaf minuut één de dansvloer vol. Ben overladen met blije reacties. DJ Swen heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt.

  Een blij bruidspaar

 • Wat een mooie dag en fantastisch feest hebben we gehad!! Sijmen zijn aanbeveling voor coverband SuitUp! was echt een schot in de roos! Een hele goede interpretatie van onze wensen. De tent echt stond op z’n kop. Alles (zang tijdens ceremonie, geluid tijdens borrel & diner, de DJ, band, licht en geluid tijdens het feest) was echt perfect geregeld vanuit ShowDesign!

  Willem

 • Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad! De muziek keuzes waren top en we hadden niet verwacht dat zoveel mensen op de dansvloer zouden staan. We hebben ook alleen maar positieve verhalen over je gehoord.
  Heel erg bedankt, we hebben genoten!
  De openingsdans liet iedereen versteld staan :-)!!!!!

  Karin & Gert-Jan

 • Het feest is over, maar de herinneringen blijven! We hebben echt enorm genoten en vonden het fantastisch. We willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van de 'fijne hitjes' en de openingsdans. We hebben veel complimenten gehad over de dans en het zo prachtig mixen van de verschillende liedjes heeft zeker daaraan bijgedragen. Velen waren bang dat er 5 minuten lang geschuifeld zou worden op 'Falling', maar niets is minder waar. Een vriendin zij aan het eind van de avond nog tegen mij: wat hebben jullie een geweldige DJ! En dan vonden wij ook. Iedereen heeft lekker naar eigen inzicht kunnen dansen (of iets wat daar op lijkt). Dus namens ons allebei, nogmaals heel erg bedankt voor de avond!

  Thijs&Rosanne

 • Showdesign heeft ons een fantastisch bruiloftsfeest gegeven door een uitstekende DJ. De geluidsinstallatie en lichten waren ook helemaal top. Showdesign biedt veel flexibiliteit en denkt graag met je mee.

  Joris

 • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

  Talitha

 • Bij binnenkomst op de feestlocatie werden de gasten ontvangen met de livemuziek van het duo Me & Mrs D. Dit warme welkom zorgde direct voor een gezellige, informele sfeer. Het duo hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Marcus&Nikkie

Meer weten over onze artiesten?

Ik ben geïnteresseerd in:Locatie

Datum van uw event

Aanvullende info

Uw naam

E-mail