De perfecte Live artiesten & Premium DJ's voor uw bruiloft

We geloven dat op iedere bruiloft een moment is dat zó bijzonder is dat dit onvergetelijk wordt. Dat wij keer op keer bij deze momenten aanwezig mogen zijn, is waarom wij zoveel plezier hebben in ons werk.

 • Robin is een zeldzaam goede en entertainende DJ die weet en voelt wat een feest nodig heeft. Hij kan voor diverse doelgroepen de juiste sfeer wegzetten. Een van z’n sterkste punten is dat hij ook weet wat hij niet moet doen.

  Erik Potters

 • Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige inzet  op het jubileumfeest van de Gooise Scholen Federatie afgelopen vrijdag in Gooiland Hilversum. Iedereen heeft genoten en was erg te spreken over de sfeer en het entertainment. Dank en wellicht tot een volgend feest!

  Henk Schoemaker, Willem Schnitfink

  — Gooise Scholengemeenschap

 • ...Me and Mrs D hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Nikkie & Marcus

 • De combinatie Me & Mrs D en een DJ was de perfectie combinatie voor ons feest. Super vriendelijk personeel en voelt goed aan wat wij en de gasten leuk vonden. Van de gasten alleen maar lovende reacties gehad! Echt een superfeest!

  Marijn & Barend

 • ...Zij hebben al onze verwachtingen waargemaakt. Zeer professioneel, klant- en kwaliteitsgericht en heel enthousiast. Zij hebben gezorgd dat de muziek en de sfeer helemaal naar onze wens was en op de dag zelf konden we helemaal op hun vertrouwen...

  Cynthia & Bas

 • Wij hebben 's avonds JAXX op onze bruiloft gehad bestaande uit DJ, saxofoon, pianist, bas en zangeres. Een geweldige combinatie van DJ en band. Een fantastische zangeres met veel energie. De gehele band stond als een huis. Was geweldig!

  Sanne & Sven

 • We hebben een fantastische feestavond op onze trouwdag gehad! DJ voelde perfect aan welke muziek op ons feest paste. De gasten konden ook zelf plaatjes aanvragen, wat men erg leuk vond! Een aanrader!

  Marieke & Nick

 • ...We hebben genoten van de goede muziek en de geweldige zangeres! De communicatie verliep zeer goed en zelfs toen een van de muzikanten niet kon is dit netjes aan ons gemeld en is het probleem direct opgelost...

  Priscilla & Roderick

 • Showdesign heeft voor ons op onze bruiloft licht en geluid verzorgd. Dit is uitstekend bevallen. Top of the bill materiaal, plezierige mensen.

  Charlotte & Rene

 • De combinatie van Me & Mrs D met een dj was een groot succes. Het juiste licht en geluid maakte het helemaal af. Een aanrader!

  Josien & Bart

Uw bruiloft onbezorgd uit handen geven

Jaarlijks verzorgen wij met onze artiesten en Premium DJ's de muziek op een groot aantal bruiloften door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Wij zijn uniek in onze werkwijze en design is de basis van onze kwaliteit. Dit betekent dat alles, van de voorbereiding tot het contact na de huwelijksdag, tot in de puntjes geregeld is. Bruidsparen boeken onze bruiloftshows vanwege de persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid om uw feest perfect te maken. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de muziek en de sfeer volledig op uw wensen aansluiten.

Persoonlijke benadering

Wij zijn fulltime bezig met het perfectioneren van het ultieme moment op uw bruiloft. Wij zijn altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen. Het betekent ook dat we niets liever doen dan uw muzikale wensen tot werkelijkheid brengen. Tijdens uw huwelijksdag staan wij ook voor u klaar. Onze artiesten werken aan uw dromen op het podium. En onze technicus zorgt ervoor dat alles op uw feestavond vlekkeloos verloopt. Wat dus ook betekent dat hij ook als aanspreekpunt fungeert voor u, de ceremoniemeester en uw gasten.

Digitaal draaiboek voor uw bruiloft

Met ons digitale draaiboek heeft u tijdens het gehele voortraject inzicht in de afspraken en kunt u wijzigingen in het draaiboek of uw openingsdans gemakkelijk aan ons doorgeven. Wijzigt u iets dan ziet ook de DJ dat direct. Hiermee garanderen wij altijd een zorgeloze feestavond.

Betrouwbare techniek

Bij moderne apparatuur hoort een ervaren technicus. Wij werken met mensen die het leuk vinden om dat extra stapje te zetten voor u. Aarzel dus niet om hem/haar te vragen mee te denken over de planning ter ondersteuning van uw ceremoniemeester. Zo kunt u optimaal genieten van uw bruiloftsfeest.

Heldere all-in prijzen

U hoeft zich geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Wij hanteren namelijk duidelijke, all-inclusive prijzen. Dit betekent ook dat wij niet moeilijk doen over een extra microfoon of kabel.

Design meubels

U krijgt bij ons altijd een DJ meubel dat schitterend in uw locatie past. Dit komt doordat wij onze eigen DJ meubels ontwerpen en creëren.

Vind hier de Artiest of DJ die bij uw bruiloft past