De perfecte Live artiesten & Premium DJ's voor jullie bruiloft

We geloven dat op iedere bruiloft een moment is dat zó bijzonder is dat dit onvergetelijk wordt. Dat wij keer op keer bij deze momenten aanwezig mogen zijn, is waarom wij zoveel plezier hebben in ons werk.

 • Wij willen je nog hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad! De muziek keuzes waren top en we hadden niet verwacht dat zoveel mensen op de dansvloer zouden staan. We hebben ook alleen maar positieve verhalen over je gehoord.
  Heel erg bedankt, we hebben genoten!
  De openingsdans liet iedereen versteld staan :-)!!!!!

  Karin & Gert-Jan

 • Het feest is over, maar de herinneringen blijven! We hebben echt enorm genoten en vonden het fantastisch. We willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van de 'fijne hitjes' en de openingsdans. We hebben veel complimenten gehad over de dans en het zo prachtig mixen van de verschillende liedjes heeft zeker daaraan bijgedragen. Velen waren bang dat er 5 minuten lang geschuifeld zou worden op 'Falling', maar niets is minder waar. Een vriendin zij aan het eind van de avond nog tegen mij: wat hebben jullie een geweldige DJ! En dan vonden wij ook. Iedereen heeft lekker naar eigen inzicht kunnen dansen (of iets wat daar op lijkt). Dus namens ons allebei, nogmaals heel erg bedankt voor de avond!

  Thijs&Rosanne

 • Showdesign heeft ons een fantastisch bruiloftsfeest gegeven door een uitstekende DJ. De geluidsinstallatie en lichten waren ook helemaal top. Showdesign biedt veel flexibiliteit en denkt graag met je mee.

  Joris

 • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

  Talitha

 • Bij binnenkomst op de feestlocatie werden de gasten ontvangen met de livemuziek van het duo Me & Mrs D. Dit warme welkom zorgde direct voor een gezellige, informele sfeer. Het duo hield de sfeer goed in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen de dansvloer op ging. Hierna nam de DJ het over, ook hij zorgde voor een prachtig feest voor jong en oud. De dansvloer is geen moment leeg geweest. We hebben een prachtfeest gehad.

  Marcus&Nikkie

 • De combinatie M& Mrs D en een DJ was de perfectie combinatie voor ons feest. Super vriendelijk personeel en voelt goed aan wat wij ende gasten leuk vonden. Na een leuke opwarmer door M& Mrs D en de openingsdans nam de DJ het op een goede manier over. De verzoeknummers werden op het goede moment ingezet. Van de gasten alleen maar lovende reacties gehad! Echt een superfeest! 

  Barend&Marijn

 • Wij waren enorm blij met deze keuze voor muziek/optreden/DJ op de feestavond op onze bruiloft. We hadden gekozen voor de combinatie van de DJ met Me & Mrs. D. We hebben genoten van de goede muziek en de geweldige zangeres! De communicatie verliep zeer goed en zelfs toen een van de muzikanten niet kon is dit netjes aan ons gemeld en is het probleem direct opgelost. Het is dat dit aan ons was doorgegeven voor de bruiloft, maar anders hadden we hier niets van gemerkt. Heel netjes! Zeker een aanrader!

  P. Keus

 • Wij hebben afgelopen jaar een super ervaring gehad met Symen Hoekstra. Wij trouwden bij een oude panoven in een natuurgebied met regels, maar daar hebben we door de professionaliteit van Symen bij de muziek helemaal niets van hoeven merken. We hebben een geweldig top feest gehad met erg goede muziek en ook de locatie was ook heel tevreden. De hele zaal stond van begin tot eind van het feest te swingen. En dat is toch wat je wilt bereiken toch met je eigen trouwfeest!

  Marieke

 • Mede door Showdesign is ons bruiloftsfeest een onvergetelijke avond geworden! Vooraf zijn alle wensen goed doorgesproken en op de avond zelf heeft Showdesign voor zeer professionele verlichting en geluid en een geweldige DJ (incl. mooie DJ booth) gezorgd.

  Maurits en Marlotte

 • We werden zeer goed aangevoeld, konden onze eigen voorkeur aangeven en kregen zelfs nog betere muziek dan we zelf konden bedenken. Wij raden het iedereen aan!

  Ingrid en Mark

De bruiloft onbezorgd uit handen geven

Jaarlijks verzorgen wij met onze artiesten en Premium DJ's de muziek op een groot aantal bruiloften door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Wij zijn uniek in onze werkwijze en design is de basis van onze kwaliteit. Dit betekent dat alles, van de voorbereiding tot het contact na de huwelijksdag, tot in de puntjes geregeld is. Bruidsparen boeken onze bruiloftshows vanwege de persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid om jullie feest perfect te maken. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de muziek en de sfeer volledig op jullie wensen aansluiten.

Persoonlijke benadering

Wij zijn fulltime bezig met het perfectioneren van het ultieme moment op jullie bruiloft. Wij zijn altijd bereikbaar voor kleine en grote vragen. Het betekent ook dat we niets liever doen dan de muzikale wensen tot werkelijkheid brengen. Tijdens de huwelijksdag staan wij ook voor jullie klaar. Onze artiesten werken aan jullie dromen op het podium. En onze technicus zorgt ervoor dat alles op de feestavond vlekkeloos verloopt. Wat dus ook betekent dat hij ook als aanspreekpunt fungeert voor jullie, de ceremoniemeester en de gasten.

Digitaal draaiboek voor jullie bruiloft

Met ons digitale draaiboek hebben jullie tijdens het gehele voortraject inzicht in de afspraken en kunnen jullie wijzigingen in het draaiboek of de openingsdans gemakkelijk aan ons doorgeven. Wijzigen jullie iets dan ziet ook de DJ dat direct. Hiermee garanderen wij altijd een zorgeloze feestavond.

Betrouwbare techniek

Bij moderne apparatuur hoort een ervaren technicus. Wij werken met mensen die het leuk vinden om dat extra stapje te zetten voor jullie. Aarzel dus niet om hem/haar te vragen mee te denken over de planning ter ondersteuning van jullie ceremoniemeester. Zo kunnen jullie optimaal genieten van het bruiloftsfeest.

Heldere all-in prijzen

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Wij hanteren namelijk duidelijke, all-inclusieve prijzen. Dit betekent ook dat wij niet moeilijk doen over een extra microfoon of kabel.

Design meubels

Jullie krijgen bij ons altijd een DJ meubel dat schitterend in de feestlocatie past. Dit komt doordat wij onze eigen DJ meubels ontwerpen en creëren.

Vind hier de Artiest of DJ die bij jullie bruiloft past