Afscheid directeur van Ridder Data System

Afscheid directeur van Ridder Data System

Op zaterdag 21 november verzorgde Showdesign een prachtig All-in Event voor Ridder Data Systems. Na ruim 35 jaar nam de directeur afscheid van Ridder Data Systems. Om hem te bedanken werd het afscheid groots aangepakt.

In een aantal gesprekken heeft Showdesign de wensen van de klant vertaald naar een uniek thema. Het thema ‘van Oud naar Nieuw’ had als eyecatcher een grote, bruine bar van acht meter breed en drie meter hoog. Daarachter was een interactieve videoprojectie te zien met live beelden van de entree en een tijdlijn vol foto’s van het bedrijf. Door de complete aankleding, en de opvallende combinatie van videoprojectie en een ouderwetse bar, was de fabriekshal bijna onherkenbaar voor de 175 gasten.

Bij binnenkomst konden de gasten een boodschap inspreken en zwaaien naar de camera. Deze beelden van de medewerkers werden live geprojecteerd op het projectiedoek in de zaal. Tijdens het live cooking dinner, verzorgd door Van Engelen catering, stond de geschiedenis van Ridder Data Systems centraal in de videoprojectie. De avond werd leuk gepresenteerd door The Bartainer, uiteraard onder het genot van een aantal speciale cocktails. De gasten konden ondertussen stemmen via iPads welke nummers ze graag wilden horen van The Bartainer.

Tijdens het feest werd flink gedanst op de beats van DJ Dr. Robinson. Hij stond hoog op de bar te draaien en sloot de avond in stijl af.