Volg mij via:

Julian Black

Julian Black heeft een druk bestaan. Naast de DJ optredens heeft Julian een eigen DJ school en produceert hij zelf ook muziek. Bij het produceren ligt de focus met name op House en EDM. Door de jarenlange ervaring kan Julian echter op elk feest de juiste toon zetten!

Julians voorliefde gaat uit naar veel soorten House en EDM. Daarnaast draait hij graag R&B, Moombahton, Top 40, Disco, Classics en zelfs Hardstyle.

Van lounge tot bedrijfsfeest en van bruiloft tot clubavond, niets is hem te gek. Met zijn jarenlange ervaring maakt hij elk evenement tot een succes!

Naast zijn activiteiten als DJ is hij ook actief als producer, zo maakt hij tracks voor anderen en heeft hij een aantal releases op zijn naam staan. Zijn muziek is onder andere uitgebracht op de platenlabels Revealed en Flashover Recordings.

De uit Apeldoorn afkomstige Julian Black staat inmiddels al ruim 15 jaar achter de draaitafels. Het begon ooit in lokale bars & clubs maar tegenwoordig reist hij minimaal 2 keer per week het land af om zijn kunsten vol passie te vertonen.

Meer weten?

Ik zou graag willen ontvangen:Locatie van het evenement

Datum van het evenement

Aanvullende info

Naam

E-mail