Volg mij via:

Joost van den Brink

Joost is te herkennen aan zijn feelgood draaistijl. De mix tussen club, house, '90's, R&B, top 40 en classics weet hij perfect te combineren. Naast zijn verschillende muziekstijlen staat hij ook als dé Party DJ van Q-Music bekend.

Mijn naam is Joost van den Brink, een radio en muziekfreak uit Zaandam. Deze twee passies combineer ik al jaren bij het landelijke radiostation Qmusic. Naast mijn radiowerk heb ik altijd gedraaid als DJ.

Al jaren mag ik voor Showdesign op bruiloften draaien. Ik vind het iedere keer weer een hele toffe uitdaging om te zorgen dat deze speciale dag met een knallend feest afgesloten wordt. Dat de herinneringen van het feest nog jaren door zullen gaan én ik elke gast heb kunnen zien genieten van de avond.

De muziek voor de feestavond en de openingsdans kies ik altijd samen met het bruidspaar, zo kan ik op de avond zelf zorgen voor de perfecte mix! Beginnen jullie de avond niet met een openingsdans? Ook dan weet ik de avond spectaculair te openen met een creatieve mix van jullie favoriete liedjes.

Ik ben begonnen in de plaatselijke discotheken rondom Hardenberg. Sinds 2008 draai ik voor The party van Qmusic. Dit is de ‘’Drive-in show’’ van Qmusic. Hiermee heb ik de afgelopen 10 jaar bijna overal in Nederland gedraaid. Door deze jaren lange ervaring weet ik precies wat ik wel en niet kan draaien tijdens een feest.

Meer weten?

Ik zou graag willen ontvangen:Locatie van het evenement

Datum van het evenement

Aanvullende info

Naam

E-mail