Volg mij via:

DR. Robinson

  • Ongeveer anderhalve maand voor de bruiloft lieten we onze gegevens achter bij Showdesign en we werden direct teruggebeld. Meteen werd er meegedacht met dat wat we nodig zouden hebben en werden de opties uitgelegd. Daarop volgend zijn we een keer bij Showdesign langs gegaan en hadden een erg leuk gesprek met Sijmen en Merel. Ze waren erg flexibel en waren net zo enthousiast over onze opdracht als dat ze waren over de grote projecten die ze doen. Op de bruiloft heeft Sijmen, samen met DJ Robinson ervoor gezorgd dat we echt een topfeest hadden. Ook tijdens de ceremonie liep alles op rolletjes qua geluid. De communicatie met kantoor liep ook goed, als we wijzigingen hadden of even wilde checken of alles geregeld was, waren ze altijd beschikbaar. Erg fijn!

    Lisanne

  • DJ dr. Robinson heeft er een mooi muzikaal feestje van gemaakt met soul, 80's en 90s! Onze muzikale wensen zijn geheel meegenomen. Showdesign is een prettige en professionele organisatie met duidelijk informatie en uitleg over de mogelijkheden.

    Talitha

  • Robin is een zeldzaam goede en entertainende DJ die weet en voelt wat een feest nodig heeft. Hij kan voor diverse doelgroepen de juiste sfeer wegzetten. Een van z’n sterkste punten is dat hij ook weet wat hij niet moet doen.

    Erik Potters

DR. Robinson is een veelzijdige DJ. Hij is niet alleen goed in de juiste plaatjes draaien, daarnaast stuurt hij ook zijn eigen leds en visuals aan door te spelen op zijn drums. DR. Robinson is een veelzijdige DJ, VJ en muzikant.

Dr. Robinson draait de lekkerste nummers van het moment, gecombineerd met alle classics die gegarandeerd zorgen voor een volle dansvloer. Ook maakt hij gebruik van zijn elektronische drumpads om een energieke live show te geven. Met herkenbare samples bouwt hij ter plekke de vetste mashups. Hij is een echt multi-talent!

Robin bestuurt het licht en de videobeelden met zijn drumpad, Hierdoor is het optreden van Dr. Robinson nog indrukwekkender en sluit het altijd naadloos aan bij de muziek die gedraaid wordt. Naast de gave VJ show zijn de schermen ook te gebruiken om jullie trouwfoto's op te laten zien tijdens de opening.

Ik heb al vele podia's mogen zien zoals bij uitgaanshoreca, feesten, festivals en poppodia. Hierdoor heb ik een allround muziekverzameling en weet ik precies welke mix van muziek bij jullie past!

Meer weten?

Ik zou graag willen ontvangen:Locatie van het evenement

Datum van het evenement

Aanvullende info

Naam

E-mail