Volg mij via:

DJ Bob Sundy

 • Ik kan Bob absoluut aanraden als DJ voor jullie bruiloft, maar zeker ook voor een ander feest of gelegenheid. Bob voelt haarfijn aan wat het publiek wel of niet aanspreekt en zorgt er gedurende de avond voor dat er zoveel mogelijk muziekstijlen en tijden aan bod komen (naar eigen wens natuurlijk). Overigens neemt hij verzoeken tot het niet draaien van een genre heel serieus, want hij heeft gedurende onze avond meerdere malen nee verkocht voor Hollandse nummers 😉 Het topmoment voor mij was toen er vanuit het publiek een spontaan dansmoment werd opgezet wat de bruidegom niet heel leuk vond. Met slechts een klein seintje richting Bob wist hij binnen een paar seconden een goed moment te vinden om het nummer goed over te laten lopen in een nieuw nummer. Dit deed hij echt fantastisch. Bob, nogmaals heel veel dank! Iedereen was ontzettend enthousiast over het feest en zeer over je te spreken.

  Hugo & Samantha

 • Een dj om iedereen aan te raden! Onze bruiloft waal prachtig en het feest was echt fantastisch! Bob wist de muziek zo te kiezen dat de dansvloer de hele tijd lekker vol was. Iedereen mocht ook muziek aanvragen en Bob verwerkte dat zo in zijn muziek dat het de hele tijd leuk bleef. Van veel gasten hoorden we ook dat je ‘gewoon niet stil kon blijven staan’. Wij en onze gasten vonden het top, we hebben ervan genoten!

  Sjoerd & Jeanette

 • Wat een mooie bruiloft hadden wij 10 juni een prachtige dag en de avond afgesloten met een geweldig feest met wel 222 personen gevierd en heerlijk gedanst. Genoten van BOB de DJ van L&G support. Je was geweldig nog bedankt voor een avond vol met muziek! Het was echt genieten voor ons en ook onze gasten zeggen nu nog steeds het was een leuk feestje en heel herkenbaar muziek erg genoten allemaal. Een aanbeveling voor elk feestje.

   

  Janny Wolfswinkel Verhoef

Al tien jaar geniet Bob van het DJ-vak. Op jonge leeftijd werd hij aangestoken door het enthousiasme van zijn vader die toen zelf nog wekelijks draaide. Hij heeft het dus niet van een vreemde. Bob heeft van zijn hobby echt zijn werk kunnen maken. Dat is te zien aan zijn aanstekelijke glimlach waarmee hij altijd achter de draaitafels staat.

Bob is een allround DJ. Dat betekent dat hij moeiteloos verschillende muziekstijlen aan elkaar kan mixen. Door zijn brede kennis van muziek weet hij op elk feest de gewenste sfeer te maken. Hij weet als geen ander dat het belangrijk is om op het juiste moment de juiste plaat te draaien.

Heb je nog twijfels of ben je nog aan het oriënteren? Bob neemt graag de tijd om (geheel vrijblijvend!) met een bakje koffie al je wensen te bespreken. In de Showdesign showroom kan hij meteen alle mogelijkheden laten zien en horen!

Je kan bijvoorbeeld je eigen dj show samenstellen. Bob kan jullie helpen met het maken van een speciale mix voor jullie openingsdans of bruiloftsceremonie.

Meer weten?

Ik zou graag willen ontvangen:Locatie van het evenement

Datum van het evenement

Aanvullende info

Naam

E-mail