Me and Mrs D

Vanaf de openingsdans (muziek met dank aan Me and Mrs D) tot het afsluitende nummer was het één groot feest op onze bruiloft. De combinatie van het duo en DJ was een enorm succes!

Marlou & Victor

Het duo

Me and Mrs D is het perfecte duo voor jullie bruiloft. Hun repertoire reikt van Amy Winehouse tot Elvis Presley en van Stevie Wonder tot Alicia Keys. Door jarenlange ervaring zijn ze tot in de puntjes op elkaar, en het publiek, ingespeeld. Met hun soulvolle pop covers weten ze jullie altijd te raken.

Me and Mrs D VS DJ

De combinatie van Me and Mrs D met een van onze ervaren Bruiloft DJ's maakt van jullie bruiloft écht een feest. De DJ luistert naar jullie muziekwensen en draait de live sets subtiel aan elkaar, zonder de stijgende lijn uit het oog te verliezen. Zodra wij ons laatste nummer hebben gespeeld staat hij al te popelen om jullie bruiloft tot een knallende afsluiting te brengen.

Me and Mrs D met Band

Me and Mrs D met band is de ultieme coverband. Jullie genieten de hele avond van de fantastische stemmen van Erik en Diana en hun begeleiding op contrabas en drums. In deze samenstelling krijgen ze jullie gasten zeker de dansvloer op!

Pop met heel veel soul

Covers van classic tot nu

Me and Mrs D op jullie bruiloft?

Wij zijn geïnteresseerd in:
Locatie

Datum van jullie Bruiloft

Aanvullende info

Jullie namen

E-mail


Of liever andere muziek op jullie bruiloft?