De Bartainer


Bijzonder hartelijke dank voor het optreden dat ons feest echt onvergetelijk maakte. Alles was goed, de mix van entertainment en toespraakjes. Je kon het publiek heel goed aanvoelen en draaide je hand niet om voor een woordje over de grens. Gaarne zeggen we het voort hoe fijn jullie ons feest hebben gemaakt.

Daniëla & Béla


De gezelligste zanger voor jullie bruiloft

De Bartainer is een ware entertainer en staat altijd garant voor een knallend feest. Met zijn heerlijke cocktails en grote glimlach brengt hij sfeer op elke bruiloft. Hij zingt nummers uit alle genres: van disco en Nederlandstalig tot Top 40 hits. Door zijn zeer brede repertoire speelt hij perfect in op de wensen van jullie gasten.

Verzoekjes via iPads

Via iPads kunnen jullie gasten stemmen welke muziekstijl zij willen horen. Het nummer met de meeste stemmen bepaalt de set die de Bartainer zingt. Deze interactie leidt tot grote hilariteit en zorgt voor een gezellige sfeer.

Daarnaast is er standaard een Bruiloft DJ met De Bartainer op pad. Deze zorgt voor extra dynamiek en draait alle platen die The Bartainer niet zingt.

Altijd samen met een Bruiloft DJ

Bekijk hiernaast de video

Van Disco tot Nederlandstalig

Een avond vol humor en muziek

De Bartainer ook op jullie bruiloft?

Wij zijn geïnteresseerd in:
Locatie

Datum van jullie Bruiloft

Aanvullende info

Jullie namen

E-mail


Of liever andere muziek op uw bruiloft?