SundayMoon

  • Het perfecte geluid binnen de juiste setting

     

    Andaz Hotel Amsterdam

  • De band SundayMoon is écht een aanrader. Kwaliteit van de muziek is zeer goed! Weten goed de sfeer neer te zetten die nodig is. Showdesign lost problemen op die zich voordoen en komen met alternatieven.

    Alex en Marieke

Muzikaal trio

SundayMoon is de perfecte invulling voor een sfeervolle, swingende avond. Van rustige achtergrond muziek tot lekkere dansnummers. Hun repertoire reikt van The Jackson 5 tot Caro Emerald en van Coldplay tot Stevie Wonder. Door de leuke combinatie met toetsen, gitaar en cajon is de muziek lekker afwisselend. Dit garandeert een zeer swingende avond.

Up tempo

SundayMoon is naast een sfeervol trio ook een strakke coverband. De cajon wordt vervangen door een drumstel en er wordt een swingende bas meegenomen. Heerlijke covers vanaf de jaren '60 tot de nieuwste hits komen voorbij, natuurlijk allemaal met een eigen sausje.

Eigen nummers

Naast het zingen van prachtige covers heeft SundayMoon ook een aantal zelf geschreven nummers. Een daarvan is: 'Five o'clock in the morning'. Een heerlijk nummer die direct in uw hoofd blijft hangen!

SundayMoon ook op uw event?

Ik ben geïnteresseerd in:
Locatie

Datum van uw event

Aanvullende info

Uw naam

E-mail


Of bekijk onze andere artiesten en DJ's